sanku slo  sankuslo 

Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • 031 231 440
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Politika varovanja osebnih podatkov

Zavedamo se pomena zasebnosti in si prizadevamo, da so vaši osebni podatki pri nas zaščiteni skladno z veljavno zakonodajo. V ta namen smo oblikovali tudi interna pravila in postopke ter vzpostavili tehnične in organizacijske ukrepe, s pomočjo katerih zagotavljamo ustrezno raven varnosti pri obdelavi osebnih podatkov in uresničevanje pravic posameznikov.

V tej Politiki o varstvu osebnih podatkov so zbrane vse informacije o obdelavi osebnih podatkov v Sankukai karate zvezi Slovenije, Selanova 16, 1000 Ljubljana, ki je tudi upravljavec vaših osebnih podatkov: katere osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in kako jih uporabljamo. Za vsa dodatna vprašanja povezana z obdelavo vaših osebnih podatkov ali z uresničevanjem vaših pravic v zvezi z njihovo obdelavo, lahko stopite v stik z nami in nam pišete na elektronski naslov zveze: info@sankukai.org.

1. KATERE OSEBNE PODATKE OBDELUJEMO IN KAKO JIH PRIDOBIMO

1.1. Osebni podatki, ki jih dobimo od vas

1.1.1. Osebni podatki, ki nam jih posredujete, tako da izpolnite obrazce v klubu, ki so člani zveze, ali pa nam jih pošljete po telefonu, po elektronski pošti ali nam jih kako drugače posredujete. In sicer, to vključuje informacije, ki jih navedete, ko se včlanite v klub, ki je član zveze, in sodelujete na javnih prireditvah in dogodkih zveze (izpiti, tekme, predavanja in usposabljanja) ali pa sodelujete v razpravah ali drugih funkcijah socialnega medija na naši spletni strani. Podatki, ki nam jih sporočite, lahko vključujejo vaše ime in priimek, datum in kraj rojstva in višina pasu.

1.1.2. Osebni podatki, ki jih zberemo od vas. Pri vsakem vašem obisku na naši spletni strani bomo samodejno zbirali tehnične informacije, vključno z naslovom internetnega protokola (IP), ki se uporablja za povezavo računalnika z internetom, podatki za prijavo, vrsto in različico brskalnika, nastavitev časovnega pasu, vrste in različice brskalnika, operacijski sistem in platform.

2. PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja piškotke, da vas loči od drugih uporabnikov našega spletnega mesta. Pomagajo nam, da vam lahko zagotovimo dobro uporabniško izkušnjo, ko brskate po naši spletni strani.

2.1. Kako uporabljamo piškotke

Piškotek je majhna datoteka, ki zahteva dovoljenje za namestitev na trdi disk računalnika in omogoča ponovno uporabo. Piškotki vam omogočijo prijavo na našo spletno stran. Piškotek nam nikakor ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali kakršnihkoli podatkov o vas, razen podatkov, ki jih izberete, da jih delite z nami. Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo je naveden v tabeli na dnu dokumenta te politike.

3. ZA KAJ UPORABLJAMO VAŠE OSEBNE PODATKE

3.1. Osebne podatke, ki nam jih posredujete bomo uporabili:

  • za izpolnitev naših obveznosti, ki izhajajo iz vseh pogodb, sklenjenih med vami in nami oz. med nami in klubom, ki je član zveze (obiskovanje usposabljanj, izpitov in sodelovanje na tekmah itd.) in spremembah povezanih s tem;
  • da vam zagotovimo prejemanje elektronskih obvestil in informacije o dejavnostih, aktivnostih, nalogah in ciljih zveze;
  • da bo vsebina na naši spletni strani predstavljena na najučinkovitejši način za vas in vaš računalnik;
  • za zaščito naših zakonitih interesov (podatki o višini pasu, plačilu naših storitev in blaga z namenom zagotavljanja in dokazovanja skladnosti poslovanja z računovodskimi standardi in predpisi na področju davkov, ter zaradi pravnih postopkov oz. dokler so ti mogoči), pod pogojem, da vaši interesi in temeljne pravice ne prevladajo nad njimi.

Osebne podatke ne delimo z osebami zunaj organizacije ali drugimi organizacijami in/ali nepooblaščenimi osebami. Z zunanjimi sodelavci, s katerimi sodelujemo za potrebe nemotenega poslovanja (zagotavljanje IT storitev in servisi programsko aplikativne opreme, računovodstvo, pomoč pri organizaciji dejavnostih in aktivnostih zveze), imamo sklenjene pogodbe v skladu z zakonodajo, našimi internimi pravili in postopki, in z ustreznimi varovalkami za varovanje osebnih podatkov. Zunanji sodelavci lahko vaše osebne podatke uporabijo le za s pogodbo določene namene in v skadu z našimi navodili.

3.2. Osebne podatke, ki jih zberemo od vas bomo uporabili:

za upravljanje naše spletne strani in za notranje operacije, vključno z odpravljanjem težav, analizo podatkov, testiranjem, raziskavami, statističnimi in raziskovalnimi nameni;

  • za izboljšave naše spletne strani, da bi zagotoviti, da je njena vsebina najučinkoviteje predstavljena za vas in za vaš računalnik;
  • da vam omogočimo, da sodelujete v interaktivnih funkcijah naše storitve, ko se odločite za to;
  • kot del naših prizadevanj, da bo naša stran varna;
  • da uporabnikom naše spletne strani predlagamo in priporočamo storitve, ki vas utegnejo zanimati.

4. KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Osebne podatke, pridobljene za namene sklepanja in izvajanja pogodbenih obveznosti, hranimo deset let po prenehanju pogodbe oz. deset let po koncu obdelave osebnih podatkov oz. deset let po zaključku sodnega postopka izterjave neplačanih obveznosti. Druge osebne podatke hranimo do izpolnitve namena, zaradi katerega so bili zbrani. Osebne podatke, ki se obdelujejo na le podlagi vaše privolitve, hranimo pet let od preklica vaše privolitve, razen če prevladajo vaši interesi ali temeljne pravice in svoboščine, ko se podatki obdelujejo le do preklica privolitve.

5. KJE HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Osebni podatki, ki jih zberemo od vas, bodo odelovani in hranjeni znotraj Evropskega gospodarskega prostora ("EEA"). Obdelovali jih bodo zaposleni in prostovoljci, ki so hkrati člani klubov, ki so člani zveze, in ki delajo z nami. Obdelovali jih bodo tudi zunanji sodelavci oz. zaposleni, od naših zunanjih sodelavcev, ki imajo z nami sklenjeno ustrezno pogodbo ali jih zavezuje poklicna skrivnost. To vključuje osebje, ki se med drugim ukvarja z izpolnjevanjem pogodbenih obveznosti, obdelavo vaših podatkov o plačilu in zagotavljanjem podpornih storitev. S predložitvijo vaših osebnih podatkov se strinjate s tem prenosom, shranjevanjem ali obdelavo. Sprejeli bomo vse potrebne ukrepe, da zagotovimo, da se vaši podatki obravnavajo varno in v skladu z Uredbo, veljavno zakonodajo in našimi internimi akti.

Prenos informacij prek interneta ni popolnoma varen. Čeprav se bomo po svojih najboljših močeh zaščitili z vašimi osebnimi podatki, ne moremo zagotoviti varnosti vaših podatkov, posredovanih na naši spletni strani; vsak prenos je na lastno odgovornost. Ko bomo prejeli vaše podatke, bomo za preprečitev nepooblaščenega dostopa uporabili stroge postopke in varnostne funkcije.

6. KAKO VARUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Uveljavljene imamo tehnične in organizacijske ukrepe, s katerimi zagotavljamo varstvo vaših podatkov. Zaposleni in prostovoljci, ki so hkrati tudi člani klubov, ki so člani zveze, in ki v okviru izvrševanja svojih del in nalog uporabljajo vaše osebne podatke, so jih zavezani skrbno varovati. K temu s sklenitvijo pogobe zavežemo tudi vse zunanje sodelavce.

7. DELJENJE OSEBNIH PODATKOV PREKO SOCIALNIH OMREŽIJ

Na naši spletni strani so tudi integrirani gumbi za deljenje socialnih omrežij Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ZDA ter Youtube Inc., 901 Cherry Avenue, San Bruno, California, ZDA. Gumbe za deljenje prepoznate s pomočjo posameznega logotipa; prilagojeni pa so skladno z načeli varstva osebnih podatkov.

Šele če in ko na naši spletni strani pritisnete na posamezni gumb za deljenje, se vzpostavi neposredna povezava med vašim brskalnikom in strežnikom upravitelja posameznega socialnega omrežja. Po navedbah upravljavcev navedenih socialnih omrežij se brez klika na posamezni gumb za deljenje ne pridobivajo nobeni osebni podatki iz socialnih omrežij. Tovrstni podatki, med drugim IP-naslov, se pridobijo in obdelajo samo pri prijavljenih članih. V kolikor ne želite uvrstitve obiska na naši spletni strani v vaš posamezni uporabniški račun socialnega omrežja, se odjavite iz uporabniškega računa posameznega socialnega omrežja.

Pri tem opozarjamo, da o vsebini posredovanih podatkov ter njihovi uporabi s strani socialnih omrežij, nismo obveščeni od njihovih upravljavcev. Nadaljnje informacije glede uporabe podatkov s strani socialnih omrežij najdete v izjavah o varstvu podatkov navedenih socialnih omrežij.

8. POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV TRETJIM OSEBAM ALI V TRETJE DRŽAVE

Izbranih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam ali v tretje države.
Edina izjema je, ko se za pošiljanje e-novičnikov uporablja spletna platforma MailChimp, kjer so shranjeni osebni podatki za pošiljanje takih novic (ime, priimek, elektronska pošta). Spletna platforma MailChimp v svojih Splošnih pogojih uporabe in Politiki zasebnosti zagotavlja spoštovanje pravil iz Splošne uredbe GDPR (Uredba EU 2016/679) in potrjuje, da je pridobila certifikat skladnosti z zasebnostnim ščitom EU-ZDA (EU-U.S. Privacy Shield Framework).

9. VAŠE PRAVICE

Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja naših obvestil in informacij in zahtevate popravek, izbris, omejitev obdelave, prenos podatkov ali dostop do osebnih podatkov na info@sankukai.org Jamčimo vam tudi vso ostalo spoštovanje zasebnosti, kot jih odločajo veljavna zakonodaja in interni akti zveze.
Zoper našo oločitev o vaši zahtevi je vedno mogoče vložiti pritožbo na nadzorni organ.

V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo zveza nemudoma izvedla vse notranje in zunanje postopke in ukrepe (tudi tehnične in organizacijske) za zaščito pravic posameznika. Na način in pod pogoji veljavne zakonodaje se bo o tem obvestilo tudi nadzorni organ in posameznika.

10. SPREMEMBE IN DOPOLNITVE TE POLITIKE

Vse spremembe in dopolnitve te politike, bodo objavljene na tej spletni in, kadar bo to primerno, vam bodo poslane tudi po e-pošti preko kluba, ki je član zveze in v katerega ste včlanjeni tudi vi.

11. IMATE DODATNA VPRAŠANJA?

Vprašanja, komentarji in zahteve v zvezi s tem pravilnikom o varstvu osebnih podatkov so dobrodošli. Naslovite jih lahko na info@sankukai.org.

Seznam Piškotkov – tabela

Ime piškotka Ponudnik Rok hrambe Namen (opis)
__utma Upravljalec spletnega mesta dve leti Spletna stran uporablja Google Analytics, ki
nam omogoča analizo prometa na naši
spletni strani. (Več informacij o podatkih, ki
jih zbira Google Analytics je na voljo tukaj). 
__utmc Upravljalec spletnega mesta trajanje seje
__utmz Upravljalec spletnega mesta pol leta
__utmt Upravljalec spletnega mesta trajanje seje
__utmb Upravljalec spletnega mesta trajanje seje
joomla_user_state Upravljalec spletnega mesta trajanje seje Potrebuje se za prijavo članov na naše spletno mesto.
cookieAcceptanceCookie Upravljalec spletnega mesta trajanje seje nadzor piškotkov

Informacije

031 231 440 od 11. do 14. ure
info@sankukai.org

© 2024 Sankukai zveza Slovenije. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica