sanku slo  sankuslo 

Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • 031 231 440
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Karate klub Forum Ljubljana, Selanova ulica 16, 1000 Ljubljana

Beseda forum po latinsko pomeni center, takšen pa je tudi pomen Karate kluba Forum: je osrednji in največji Sankukai karate klub v Sloveniji, hkrati pa tudi največji karate klub v Sloveniji na sploh. Od leta 1975 deluje pod vodstvom tehničnega mentorja Sankukai karateja, mojstra Vlada Paradižnika.

Karate klub Forum Ljubljana deluje na področju Ljubljane že več kot 45 let. Je največji in hkrati eden najstarejših delujočih karate klubov v Sloveniji. Njegovo delovanje zajema območje vse Ljubljane, kjer na 10 različnih lokacijah potekajo treningi za predšolske in šolske otroke ter odrasle pod vodstvom izkušenih trenerjev Sankukai karateja. Trenutno klub šteje več kot 400 aktivnih članov.

Pričetek delovanja Karate kluba Forum Ljubljana sega v leto 1973, ko je bil ustanovljen kot študentski klub. V telovadnici študentskega naselja v Rožni dolini je začelo vaditi približno 30 članov. Leta 1975 je klub odprl vrata širši javnosti in kmalu prerastel študentske okvire ter se zato leta 1978 ustanovil kot samostojen klub, pod imenom Karate klub Forum Ljubljana. Od takrat naprej število članov nenehno narašča, klub pa širi svoje delovanje po vsej Ljubljani.

Danes ima Karate klub Forum treninge na desetih različnih lokacijah po Ljubljani in okolici. Treningi so ločeni glede na starostne skupine karateistov, in sicer na predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, študente in člane. Seznam lokacij in urnike treningov si lahko ogledate spodaj.

Klub od samega začetka posveča veliko pozornosti usposabljanju trenerskega kadra in razvijanju raznovrstne kakovostne ponudbe vadbe Sankukai borilnih veščin ter tako postaja vedno bolj prepoznaven ne samo v Ljubljani, temveč tudi na območju celotne Slovenije in širše, saj je klub tudi osrednje organizacijsko gibalo Sankukai karate zveze Slovenije, ki povezuje delo dvanajstih slovenskih Sankukai karate klubov.

Enega od vrhuncev svojega dolgoletnega uspešnega delovanja je Karate klub Forum Ljubljana zabeležil leta 2006, ko je v sodelovanju z Društvom Joga v vsakdanjem življenju Ljubljana dokončal izgradnjo sodobnega joga-karate centra v Savljah, ki na več kot 1500 m2 uporabnih površin nudi odlične pogoje za treninge ter pestrejšo ponudbo vadbe in s tem omogoča nadaljnjo rast kluba.

Poleg treningov karateja za vse starostne skupine klub nudi tudi ločene treninge kobuda, samoobrambe in rekreacije, individualno vadbo za vse starostne kategorije članov, redno izobraževanje trenerskega kadra, seminarje Sankukai borilnih veščin, tekmovanja, letno karate šolo in raznovrstne družabne aktivnosti, s čimer skrbi za napredek članov in širšo populacijo ozavešča o pomenu zdravega in dejavnega življenja.

Tel.: 031 231 440 (od 11. do 14. ure)

Treningi potekajo na naslednjih lokacijah:  
Savlje, Sankukai karate center Ljubljana, Selanova 16, 1000 Ljubljana ... več
Bežigrad, OŠ dr. Vita Kraigherja, Trg 9. maja 1, 1000 Ljubljana ... več
Dravlje, OŠ Dravlje, Klopčičeva 1, 1000 Ljubljana ... več
Fužine, OŠ Martina Krpana, Gašperšičeva 10, 1000 Ljubljana ... več
Medvode, OŠ Preska, Preška cesta 22, 1215 Medvode ... več
Nove Jarše, OŠ Jože Moškrič, Jarška cesta 34, 1000 Ljubljana ... več
Rudnik, OŠ Oskar Kovačič, Ob dolenjski železnici 48, 1000 Ljubljana ... več
Sostro, Osnovna šola Sostro, Cesta II. grupe odredov 47, 1261 Ljubljana-Dobrunje ... več
Vižmarje Brod, Dvorana Vižmarje-Brod, Na Gaju 2, 1000 Ljubljana ... več
Vrhovci, OŠ Vrhovci, Cesta na Bokalce 1, 1000 Ljubljana ... več

Informacije

031 231 440 od 11. do 14. ure
info@sankukai.org

© 2024 Sankukai zveza Slovenije. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica