sanku slo  sankuslo 

Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • 031 231 440
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Podprite naše delo in donirajte do 1,0 % dohodnine

Karate klub Forum Ljubljana je neprofitna organizacija, ki deluje na območju Ljubljane že preko 40 let. S svojim delovanjem omogoča vadbo Sankukai borilnih veščin več kot 450 članom in obenem spodbuja k zdravemu in dejavnemu načinu življenja. Republika Slovenija mu je zato preko Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport podelila status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa. S tem se uvršča med društva, ki jim zavezanci za odmero dohodnine v skladu s 142. členom Zakona o dohodnini lahko namenimo 0.1, 0.2, 0.3, 0.4, 0.5, 0.6, 0.7, 0.8, 0.9 ali 1.0% dohodnine, ki bi sicer pripadala državnemu proračunu. 

V kolikor želite tudi vi podpreti dejavnosti Karate kluba Forum Ljubljana, vas prosimo, da pristojnemu finančnemu uradu do 31. decembra pošljete Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije. Vsem, ki ste to v preteklosti že storili, se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo. Ostalim pa ponujamo možnost, da to storite z obrazcem, ki je na voljo spodaj. V kolikor posedujete digitalno potrdilo, lahko obrazec v sistemu e-davki izpolnite tudi elektronsko.

A) Postopek s pošiljanjem izjave po pošti:

Finančna Uprava RS (FURS) je na spletni strani objavila obrazec: Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije, ki ga je potrebno ustrezno izpolniti. Za poenostavitev lahko v predizpolnjen obrazec

z že vpisano davčno številko Karate kluba Forum Ljubljana, dopišete svoje podatke, ga datirate, podpišete, natisnete in pošljete po pošti na pristojni Finančni urad RS.

Hvala za Vaše zaupanje!

B) Postopek preko spleta z uporabo sistema eDavki (za uporabnike sistema eDavki s kvalificiranim digitalnim podpisom):
  • Prijavite se na spletni strani https://edavki.durs.si
  • Izberite: Dokumenti: Nov dokument
  • Med dokumenti področja Dohodnina izberite dokument "Doh-Don: Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije"
  • Vnesite davčno številko upravičenca (Karate klub Forum Ljubljana): 78596637
  • Vnesite odstotek dohodnine, ki bi jo želeli nameniti (%): 1,0
  • Potrdite obrazec z gumbom "Oddaj vlogo"
  • Podpišite dokument z digitalnim podpisom kot vse ostale vloge na strani eDavki. V posebnem polju se pokaže varnostna koda, ki jo prepišete v ustrezno polje in pritisnete gumb "Podpis".

Hvala za Vaše zaupanje!


Informacije

031 231 440 od 11. do 14. ure
info@sankukai.org

© 2024 Sankukai zveza Slovenije. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica