sanku slo  sankuslo 

Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • 031 231 440
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za nami je še ena odlična Sankukai letna karate šola!

Treningi v novi dvorani
Sankukai letna karate šola, že 43. po vrsti, ki je potekala od 4. do 11. julija 2021 v Umagu je odlično uspela. Na uvodnem sestanku, ki je bil tokrat v novi odprti dvorani, kjer so potekali tudi treningi, se je sicer začel s ploho, ki pa je pokazala, da bo streha zdržala tudi močnejše nalive.

Aktivne počitnice za vse
Vreme je bilo vse dni lepo, kar smo dodobra izkoristili za treninge in uživanje na dopustu. Seveda je bilo tudi tokrat poskrbljeno za starše in spremljevalce, ki so v svet karateja vstopali zjutraj na treningu za rekreacijo. Znanja, ki so bila pridobljena čez teden so nekateri pokazali tudi na izpitu.

Kimono bal tokrat brez mimohoda
Uspešni so dobili diplome na Kimono balu, ki se zaradi nekaterih omejitev tokrat ni začel z mimohodom karateistov. Za poglobljen uvod je poskrbel Dare z monodramo Navpično ali vodoravno. Na predstavi so otroci in člani prikazali nekaj karate tehnik, ki je v zrak dvignil navdušeno občinstvo. Z že tradicionalno zabavo se je tako zaključila še ena uspešna LKŠ.

Se vidimo septembra! 

{myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157719570098151, layout=table, columns=9, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}


© 2024 Sankukai zveza Slovenije. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica